4 Ağustos 2016 Perşembe

Neden Uçak Modunu Kullanalım Ki??? Çünkü......

-Karşı  tarafa  mesajları okuduğunuzu  göstermemek

Facebook Messenger, WhatsApp, Snapchat gibi uygulamalar, size gelen mesajları okuduğunuzu karşı tarafa bildiriyorlar. Bazıları bu işlevi devre dışı bırakmanıza izin veriyor, ancak bu durumda gönderdiğiniz mesajların okunup okunmadığı size gösterilmiyor.Herhangi bir mesajı okumadan önce uçak modunu açtığınızda ise alıcının bundan haberi olmuyor. Bu yöntem her uygulama için geçerli olmayabilir, ancak WhatsApp, SnapChat ve birçok uygulamada işe yaradığı biliniyor.Uçak modundan çıktığınızda okundu bilgisi muhtemelen gönderiliyor, ancak en azından yazacağınız cevabı düşünecek birkaç dakika kazanmış oluyorsunuz.

-Ağ sorunlarını giderme 
Pilden tasarruf ve sinemada sizi kimsenin rahatsız etmemesi gibi işlevlerinin yanında uçak modununun bir yeteneği daha var.
Ağ sorunları, uçak modunu açıp kapadığınızda ortadan kalkabiliyor; yani uçak modunu yeniden başlatma gibi kullanmanız mümkün. Belki tüm ağ sorunlarını sihirli biçimde çözmeyeceksiniz, ancak ister mobil olsun ister Wi-Fi, bağlantı sorunu yaşadığınızda uçak modunu açıp kapatmayı deneyin.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder